CAMAG - Lider botëror i Kromatografisë planare


CAMAG – Partneri juaj në të gjitha fushat e kromatografisë planare.

CAMAG ka traditën e shërbimit të kromatografisë planare që nga viti 1961. Ne zhvillojmë dhe prodhojmë  instrumente të sofistikuara dhe software të lidhura për teknikë analitike shtet-i-artit. Prodhimet tona janë të tregtuara direkt Zvicër, përmes kompanive vajzë në Gjermani dhe në SHBA, dhe me distributorë të kujdesshëm të zgjedhur në mbarë botën. Ne e shohim veten si një fleksibël,  miqë të konsumatorëve, kompani e bazuar në shkencë, i cili ka lënë gjurmën e saj si një partner i besueshëm në të gjitha degët e kromatografisë planare. Ne ofrojmë mbështetje kompetente  konsumatorëve dhe shërbim teknik për produktet tona, si dhe arsimimin dhe trajnimin e personelit të klientëve tanëlaborator.

Ju lutem vizitoni faqen e tyre  www.camag.com për informacion shtesë dhe të rejat e fundit.

I-tlc d.o.o. dhe ekipi Camag është gjithmonë në dispozicion për pyetjet individuale dhe mbështetje.


Na kontaktoni:

Na kontaktoni: Për pyetje teknike dhe rreth produktit, citime ose ndonjë pyetje tjetër, ju lutemi të telefononi ose dërgoni kërkesat tuaja në adresën elektronike të mëposhtme:


i-tlc d.o.o.
Ulica padlih borcev 4
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel.: +386 41 774 778
e-mail: marko.prosek@i-tlc.si

e-mail: info@i-tlc.si